ثبت بین المللی اختراع

ثبت اختراع بین المللی

اگر منظور از عبارت ثبت بین المللی اختراع این است که مخترع اختراع خود را در یک دفتر ثبت میکند و در همه کشور های دنیا حمایت می شود، باید بدانیم که چنین حمایتی وجود ندارد. طبق قوانین کشورها، حمایت قانونی از اختراعات محدود به مرز جغرافیایی هر کشور (territorial) می باشد. یعنی چنانچه شما گواهی ثبت اختراع آمریکا را داشته باشید و شخصی در کشور ایران حق اختراع شما را نقض کند، شما بر اساس ثبت اختراع کشور آمریکا نمی توانید به مراجع حقوقی کشور ایران مراجعه کنید و بر علیه آن شخص اقامه دعوا کنید.

 

حمایت توسط معاهده پاریس

بر طبق معاهده پاریس، چنانچه بیش از 12 ماه از تاریخ اظهار نامه ی ثبت اختراع نگذشته باشد، می توانید بر اساس همان تاریخ حق تقدم در اداره ثبت اختراع کشور ایران برای ثبت اقدام کنید. این مطلب در خصوص اختراعاتی که ابتدا در ایران ثبت شده باشند و پس از آن بخواهند در کشور آمریکا (یا هر کشور دیگر عضو معاهده پاریس ) ثبت شوند نیز صدق می کند.

در این میان یک استثنا وجود دارد و آن دفتر ثبت اختراعات اروپا یا همان European Patent Office می باشد. چنانچه مخترعی اختراع خود را در دفتر EPO به ثبت برساند، آن اختراع در کلیه کشور های اروپایی عضو EPO به ثبت رسیده و قابل حمایت خواهد بود.

جهت حمایت بین المللی از اختراع بهترین گزینه برای مخترعان معاهده همکاری ثبت اختراع PCT می باشد.


موسسه نوفن حامی البرز ثبت ,اختراع ,کشور ,حمایت ,آمریکا ,چنانچه ,ثبت اختراع ,بین المللی ,کشور ایران ,اختراع خود ,کشور آمریکامنبع

مشاوره رایگان برای شرکتهای دانش بنیان

نحوه تنظیم شرح و توصیف اختراع

رویداد استارتاپی ماموت

برگزاری کارگاه آشنایی با مصادیق مالکیت فکری و معاهده PCT توسط موسسه نوفن

دوره آموزش مجازی معاهده همکاری ثبت اختراع PCT و حمایت بین المللی اختراع

مشاوره تلفنی ثبت پتنت خارجی

کارگاه حمایت بین المللی اختراعات و دعاوی مالکیت صنعتی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

نقاش ساختمان ماهر دانلود آهنگ های جدید آوینا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. تخفیف دونی مرکز پرستاری مراقبتی توان سلامت روستای چوبین یادگیری دروس کنکور با حرف آخر اینجا همه چی هست coryo15 paikka لوازم یدکی بیل مکانیکی